ʻO nāʻano moekolohe o ke kumukuai o ke kumukuai naapapa mau noloko, e malama ana i ko kakou mea kuai kaawale mai kekahi kohoia mai.
ʻO ke kaʻa kaʻa kaʻa kaʻaila kiʻekiʻe
(a) amplitude: 8mm
(b) scall ikaika: 150n
(c) kani: ≤50 db
Usb type-c
18650 mana 3c rechargeable lihim-ion
≧ 3 mau hola (e hoʻoholoʻia nā wahiʻelua i ka manawa hana)
0.68kg
193 * 136 * 61mm
Ce / fcc / fda / weee / pse / rohs, etc.
ʻO ka hoʻomaha hoʻomaha hohonu - Beoka hohonu hohonuʻo Percussion Massage Gun e hoʻokaʻawaleʻia e kahi kaʻa kaʻa he 25W High-Tory-Torque Hiki i nā mea nui a me ka nui o ka hohonu hohonu i loko o ka'ōpū o ka muscle me kona 10mm amplutude, e hāʻawi ana iāʻoe i kahiʻike ikaika. ʻO ka pūʻo ka pū nui e hoʻohana ai e hoʻohana a hōʻoluʻolu i kaʻehaʻeha a me kaʻeha, hoʻonui i ke koko koko. Kūpono no nā mea hoʻokūkū, nā kānaka e hoʻomaʻamaʻa, a iʻole nā poʻe me nā hōʻeha.
4000 Mah lōʻihi ma hope o ka pākaukau lōʻihi loa Hāʻawi ia i nā hola 2-5 mau manawa hana a lawe wale i nā hola 2-3 e uku piha. ʻO ka manawa hana hana kūpono e pili ana i ka paʻakikī o ka hoʻonuiʻana a me ka ikaika nui i ka wā e hoʻohana ai.
ʻO nā pae kiʻekiʻe a me nā poʻo kiʻekiʻe o 5 Ma hope o kahi lōʻihi e noho ana i lalo a iʻole ma hope o ka hoʻomaʻamaʻaʻana, e hoʻomaha ka pū me ka nui o ke kino, e hoʻomaha ana i ke kino kino.
E noho mālie a me keʻano o ka Guntage Gun - e hāʻawi pū ana kā mākou lima lima lima iāʻoe me kahi haunaele e like me ka walaʻauʻana o kāna mau kani hana he 45DB. He mea maʻalahi ke hoʻopaʻaʻia me kāna hoʻolālā SICICED SICICEO FIRECHED FIRE. ʻO kāna nui hoʻohālikelike a me kāna hihia e maʻalahi ai e lawe a hoʻohana a hoʻohana i ka hana,ʻo ka haleʻaina, a me nā wahi'ē aʻe āu e hele ai.
Type-C KAHANO & 10 mau minuke i ka palekana i waho -ʻaʻole ponoʻoe e hopohopo e pili ana i ka wā e hele aiʻoe. Hiki ke hoʻopiʻiʻia kēia mea nui o ka muscless me kahi cet-c USb collal me ka hoʻohanaʻana i kahiʻoihana kelepona maʻamau a iʻole 5v Ua hoʻolālāʻia me kahi hoʻonohonoho o kahi papa 10 mau minuke e pale ai i ka paleʻana a hoʻonui i ke ola o ke kaʻa.
Hoʻomaopopo mākou e hoʻolako i nā mea kūʻai aku me nā huahana maikaʻi. E noi ana i kaʻike, Sample & Quote, E hoʻokipa iā mākou!