'Ōpilo Froper

ʻO nāʻano moekolohe o ke kumukuai o ke kumukuai naapapa mau noloko, e malama ana i ko kakou mea kuai kaawale mai kekahi kohoia mai.

Beka kiʻekiʻe kiʻekiʻe kiʻekiʻe o kaʻoihanaʻoihana uila e pili ana i nā pū he nui 6 mau poʻo nui e hoʻonui ai i ka hoʻonui

KA HOOMAHA

Ma kahi o ka hana ikaika ikaika e hiki ai ke komo i ka hohonu o ka musti i loko
1. E hana pono e lawe a hiki ke hana me ka ikaika nui
2, hoʻohālikelike me ka ikaika o nā mea hana loea'ē aʻe ma ka mākeke
3
4. He kūpono no ka hoʻohanaʻana i kēlā me kēia kanaka, hiki ke lawe maʻalahi
5 mau kiʻi kiʻi nui loa no ka hoʻohanaʻana.

Nā hiʻohiʻona huahana

• KA MOOLE

ʻO ke kaʻa kaʻa kaʻa kaʻaila kiʻekiʻe

• Hana

(a) amplitude: 8mm
    (b) scall ikaika: 150n
    (c) kani: ≤50 db

• Ke kiʻi nei i ke awa

Usb type-c

• ʻAno pā'ālua

18650 mana 3c rechargeable lihim-ion

• Hana lae

≧ 3 mau hola (e hoʻoholoʻia nā wahiʻelua i ka manawa hana)

• ʻO ka paona Net

0.68kg

• Ka Mana huahana

193 * 136 * 61mm

• Nā palapala hōʻoia

Ce / fcc / fda / weee / pse / rohs, etc.

pro_28
  • Loaʻa
  • ʻO ADM / OEM lawelawe
  • FAQ
kāhea iā mā˚ou

Massage Gar T2 详情页 (1) 'Ossage Gun T2 详情页 (2) Massage Gun T2 详情页 (3) Massage Gar T2 详情页 (4) 'Ossage Gun T2 详情页 (5) 'Ossage Bun T2 详情页 (6) Massage Gar T2 详情页 (7) Massage Gun T2 详情页 (8) 'Ossage Gun T2 详情页 (9) Massage Gun T2 详情页 (10) Issage pū rog t2 详情页 (11) 'Ossas pung T2 详情页 (12)

Loaʻa

kiʻikahikk (2)

01

Loaʻa

Pōmaikaʻi 1

• Nā poʻo nui o nā poʻo: 5 mau poʻo
    • Nā Pūnaewele ikaika: 4000mah
    • Nā Kūlana Nui Nui: 150N

ʻO ka hoʻomaha hoʻomaha hohonu - Beoka hohonu hohonuʻo Percussion Massage Gun e hoʻokaʻawaleʻia e kahi kaʻa kaʻa he 25W High-Tory-Torque Hiki i nā mea nui a me ka nui o ka hohonu hohonu i loko o ka'ōpū o ka muscle me kona 10mm amplutude, e hāʻawi ana iāʻoe i kahiʻike ikaika. ʻO ka pūʻo ka pū nui e hoʻohana ai e hoʻohana a hōʻoluʻolu i kaʻehaʻeha a me kaʻeha, hoʻonui i ke koko koko. Kūpono no nā mea hoʻokūkū, nā kānaka e hoʻomaʻamaʻa, a iʻole nā ​​poʻe me nā hōʻeha.

photobak (4)

02

Loaʻa

KA HANAU 2

4000 Mah lōʻihi ma hope o ka pākaukau lōʻihi loa Hāʻawi ia i nā hola 2-5 mau manawa hana a lawe wale i nā hola 2-3 e uku piha. ʻO ka manawa hana hana kūpono e pili ana i ka paʻakikī o ka hoʻonuiʻana a me ka ikaika nui i ka wā e hoʻohana ai.

Kikopapa (5)

03

Loaʻa

Pōmaikaʻi 3

ʻO nā pae kiʻekiʻe a me nā poʻo kiʻekiʻe o 5 Ma hope o kahi lōʻihi e noho ana i lalo a iʻole ma hope o ka hoʻomaʻamaʻaʻana, e hoʻomaha ka pū me ka nui o ke kino, e hoʻomaha ana i ke kino kino.

Kuhiʻina

04

Loaʻa

Pōmaikaʻi 4

E noho mālie a me keʻano o ka Guntage Gun - e hāʻawi pū ana kā mākou lima lima lima iāʻoe me kahi haunaele e like me ka walaʻauʻana o kāna mau kani hana he 45DB. He mea maʻalahi ke hoʻopaʻaʻia me kāna hoʻolālā SICICED SICICEO FIRECHED FIRE. ʻO kāna nui hoʻohālikelike a me kāna hihia e maʻalahi ai e lawe a hoʻohana a hoʻohana i ka hana,ʻo ka haleʻaina, a me nā wahi'ē aʻe āu e hele ai.

kiʻikahikoki (7)

05

Loaʻa

Pono 5

Type-C KAHANO & 10 mau minuke i ka palekana i waho -ʻaʻole ponoʻoe e hopohopo e pili ana i ka wā e hele aiʻoe. Hiki ke hoʻopiʻiʻia kēia mea nui o ka muscless me kahi cet-c USb collal me ka hoʻohanaʻana i kahiʻoihana kelepona maʻamau a iʻole 5v Ua hoʻolālāʻia me kahi hoʻonohonoho o kahi papa 10 mau minuke e pale ai i ka paleʻana a hoʻonui i ke ola o ke kaʻa.

pro_7

kāhea iā mā˚ou

Hoʻomaopopo mākou e hoʻolako i nā mea kūʻai aku me nā huahana maikaʻi. E noi ana i kaʻike, Sample & Quote, E hoʻokipa iā mākou!

• Facebook
  • Twitter
  • linkedin
  • YouTube

Makemake mākou e hoʻolohe mai iāʻoe