Banner

'Ōpilo Froper

ʻO nāʻano moekolohe o ke kumukuai o ke kumukuai naapapa mau noloko, e malama ana i ko kakou mea kuai kaawale mai kekahi kohoia mai.

Beka bartable mini bircle manika brung pume gaget birst 2024 hohonu tissue sun massage

KA HOOMAHA

ʻO kahi pū nui he mau mea hana leʻaleʻa e hoʻohana ai i kahi hoʻopili o Oscillating e pili ana i nā wahi e pili ana i ke kino o ke kino me nā pulu rapid. Ma ka wikiwiki o ka wikiwikiʻana i nā poli o nā musle me ka nalu mālie, hiki iā mākou ke wehe i nā puʻupuʻu paʻa, e hoʻomaikaʻi ana i ke kaheʻana o ke koko.

Nā hiʻohiʻona huahana

• KA MOOLE

ʻO ke kaʻa kaʻa kaʻa kaʻaila kiʻekiʻe

• Hana

(a) amplitude: 10mm
    (b) scall ikaika: 21kg
    (c) kani: ≤ 55db

• Ke kiʻi nei i ke awa

DC

• ʻAno pā'ālua

18650 mana 3c rechargeable lihim-ion

• Hana lae

≧ 3 mau hola (e hoʻoholoʻia nā wahiʻelua i ka manawa hana)

• ʻO ka paona Net

1Kg

• Ka Mana huahana

244 * 153 * 68mm

• Nā palapala hōʻoia

Ce / fcc / fda / weee / pse / rohs, etc.

pro_28
  • Loaʻa
  • ʻO ADM / OEM lawelawe
  • FAQ
kāhea iā mā˚ou

Massage Gun T6 详情页 (1) Massage Gun T6 详情页 (2) Massage Gun T6 详情页 (3) Massage Gun T6 详情页 (4) Massage Gun T6 详情页 (5) Massage Gun T6 详情页 (6) Massage Gun T6 详情页 (7) Massage Gun T6 详情页 (8) Massage Gun T6 详情页 (9) Massage Gun T6 详情页 (10) Massage Gun T6 详情页 (11) Massage Gun T6 详情页 (12)

Loaʻa

kiʻikahikk (2)

01

Loaʻa

Pōmaikaʻi 1

• ʻO ka momi maikaʻi maikaʻi loa
    • Ergonomic, māmā a me ka lōʻihi
    • E hele maʻalahi me kaʻeke gym e hele i nā wahi a pau.

ʻO ka moʻa houʻana i ka momi hou - no laila hiki iāʻoe ke hoʻomaha maikaʻi loa Ke hāʻawi aku nei ka pahu pahu pahuʻoki a me nā mea he 3200 percusssion i kēlā me kēia minute maʻamau e pale aku ai i ka nui o nā pulupulu

kopekuk (3)

02

Loaʻa

KA HANAU 2

Me 5 mau poʻo kiʻekiʻe a me nā papa he 5 Mai ka hohonu hohonu o ka tissue ma kou kua, nā wāwae, a me nā lima, eʻoluʻolu i nā koho kūponoʻole
Hiki ke hoʻoleiʻiaʻo Bedaka i loko o kahiʻeke gym no ka hoʻonuiʻana i ka'ōpala

photobak (4)

03

Loaʻa

Pōmaikaʻi 3

ʻO ka māmā a me ka lōʻihi o ka lōʻihi o nā pū me nā pū he nui a me ka paʻakikī o ka mana ma kahi o 21kgy

pro_7

kāhea iā mā˚ou

Hoʻomaopopo mākou e hoʻolako i nā mea kūʻai aku me nā huahana maikaʻi. E noi ana i kaʻike, Sample & Quote, E hoʻokipa iā mākou!

• Facebook
  • Twitter
  • linkedin
  • YouTube

Makemake mākou e hoʻolohe mai iāʻoe